Domeinnamen

Registreer direct jouw domeinnaam


Uw bedrijf heeft nog geen behoefte aan een eigen website en ook e-mail hebt u nog niet nodig. Toch denkt u dat hierin binnen afzienbare tijd verandering komt. Dan is het misschien verstandig om nú registratie van uw domeinnaam te regelen. Het zou jammer als die domeinnaam straks aan een ander bedrijf is vergeven. Reda Internet helpt u op weg met de registratie. De website de lucht in komt later wel! Het pakket heeft de volgende functionaliteiten:

  • Geen verhuiskosten en geen setup kosten!
  • Inclusief domeinnaam registratie.
  • DNS beheer via hosting control panel.
  • Inclusief doorlinken naar url of website m.b.v. een zoekmachine geoptimaliseerde methode (http 301 permanent redirect). Deze methode maakt het voor u mogelijk uw zoekmachine resultaten te verbeteren door bijvoorbeeld meerdere domeinnamen te registreren en deze naar verschillende pagina’s op uw site te laten verwijzen.

Prijs per jaar: vanaf € 15,-* geen extra setup- of administratiekosten. Voer in het bovenste veld de gewenste domeinnaam in om de prijzen te zien.

Reda Internet snapt dat uw behoeften ineens kunnen veranderen en daarom kunt u tussentijds kosteloos overstappen naar een ander (hosting) pakket mét ruimte voor een website en mét e-mail.

Comments are closed.