Helpdesk

Vragen
Reda Internet is uw luchtwaardige partner, maar staat wel met beide benen op de grond. Vragen stellen kan daarom altijd. U krijgt snel en persoonlijk antwoord. Neemt u gerust contact op met Reda Internet. U kunt natuurlijk ook kijken in de vraag- en antwoordrubriek (FAQ’s) van Reda. Misschien wordt uw vraag daar wel behandeld?

Storingen
Storingen zijn de servers van Reda Internet vreemd, maar kunnen helaas niet worden uitgesloten. Als u toch een keer te maken krijgt met een storing, dan wordt dat automatisch door de SMS-server gemeld bij Reda Internet. Doordat de medewerker van de technische dienst de aard en soort storing direct op zijn mobiele telefoon ziet, is hij onmiddellijk in staat dit ongemak verhelpen. Reda Internet, altijd in de lucht!

Hulp op afstand
Wilt u hulp bij het instellen van uw e-mail accounts of andere internet applicaties? Wij kunnen uw computer op afstand overnemen en samen met u de instellingen controleren. U kunt hiervoor het programma TeamViewer downloaden en activeren. Nadat u een unieke code aan onze helpdesk heeft doorgegeven kunnen wij uw computer, na uw toestemming, op afstand besturen.

Comments are closed.